I årenes løb har vi set store dele af verden via vores medlemskab af RCI. At rejse er vores passion

Nina Shah, RCI-medlem

 

Hvilke fordele giver et medlemskab af RCI?

RCI Weeks

RCI Weeks

Hvis du søger en ferieoplevelse, som giver dig mulighed for at tage på ferie overalt på kloden og nyde godt af indkvartering af høj kvalitet og dette kun for et nominelt gebyr, så kan vi tilbyde dig mulighed for at deponere din egen uge til vores BytteFerie-pulje – og i stedet booke et andet medlems uge.

Når du deponerer din egen uge, tildeles den en værdi. Du kan booke lige så mange BytteFerier, som din bytteværdi tillader inden for en toårig periode fra startdatoen for din ejerskabsuge. Du kan få nok bytteværdi til at bestille flere BytteFerier, især med vores almindelige rabatter.

RCI WEEKS - FÅ MERE AT VIDE
RCI Points

RCI Points

At være en del af vores RCI Points-familie sikrer, at vores medlemmer på en utrolig fleksibel måde kan bytte deres ferieejerskabsrettigheder til ferier på andre RCI-feriesteder rundt omkring i verden. Dit ferieejerskab tildeles en pointværdi, afhængigt af en række faktorer, herunder størrelsen på din ejendom, datoerne for dit ejerskab, medlemmernes kvalitetsvurdering af dit feriested og udbud og efterspørgsel.

Brug dine point til at booke BytteFerier og RCI Points Partner-produkter herunder storbyferier i europæiske storbyer (inklusive fly og hotel), biludlejning, hotelværelser og reservation af billetter til seværdigheder. Spar penge med vores pointrabatter ved sene bestillinger og månedlige point-tilbud, og lej, udvid, lån eller spar point, så du kan give dig selv endnu flere muligheder for RCI-BytteFerier.

RCI POINTS - FÅ MERE AT VIDE
EkstraFerier og ”sidste-minut”-tilbud

EkstraFerier og ”sidste-minut”-tilbud

Book en EkstraFerie og gemme din bytteværdi og dine point til RCI-BytteFerier. Priser er baseret på indkvarteringen i stedet for pr. person, og de starte ved DKK 1,999 pr. uge.

Du kan spare endnu flere penge, når du rejser inden 45 dage efter din bestilling med vores "sidste-minut"-tilbud.

Hele året rundt tilbyder vi regelmæssigt rabatter på EkstraFerier samt vores berømte "Køb én ferie, få én gratis"-udsalg, så du få endnu flere muligheder for at nyde dine ferier med os!

EKSTRAFERIER OG SIDSTE-MINUTS-TILBUD - FÅ MERE AT VIDE
Oplev mere med RCI Platinum

Oplev mere med RCI Platinum

Vores medlemmer kan opgradere til RCI Platinum-medlemskab og dermed få adgang til en række RCI-produktprivilegier og -livsstilsfordele. Alt dette får du for et årligt gebyr, der kun udgør en brøkdel af fordelens sande værdi!

Som RCI Platinum-medlem får du fordel af prioriteret adgang til meget efterspurgte destinationer, mulighed for indkvarteringsopgraderinger og meget mere. Optjen RCI-medlemsbelønninger på udvalgte transaktioner som f.eks. EkstraFerier og RCI-gæstekort. RCI Platinum-belønninger krediteres tilbage til din RCI-konto og kan bruges til fremtidige transaktioner med os. Du kan også drage fordel af mange rabatter, som du kan nyde hjemme eller på ferien.

RCI PLATINUM - FÅ MERE AT VIDE
Gæstekort

Gæstekort

Del dit RCI-medlemskab med familie og venner ved at købe et gæstekort. Reservér din ferie først, og tilføj derefter ved kassen.

Feriesikring

Feriesikring

Beskyt din bytteværdi eller dine point, hvis du bliver nødt til at aflyse din BytteFerie – uanset årsagen. Tilføj denne mulighed for et nominelt gebyr ved kassen, så du ikke går glip af noget, hvis dine omstændigheder ændrer sig.

RCI Travel† og ferietilbud

RCI Travel† og ferietilbud

Få din helt egen ferieoplevelse! Brug RCI Travel† og vores partnere til at booke udflugter, billetter til seværdigheder, biludlejning og lufthavnshoteller samt til at bestille billetter hos førende flyselskaber.

Endless Vacation-magasinet

Endless Vacation-magasinet

Rejs langt væk med Endless Vacation: vores eksklusive medlemsblad. Endless Vacation udgives to gange om året og er fyldt med artikler om destinationer, tips, medlemmernes historier og tilbud.

LÆS SENESTE UDGAVE Open in a new Window

†RCI Travel bruger navnet under licens fra RCI Europe og drives af ICE Europe Limited og repræsenteres af Contemporary Travel Solutions, et akkrediteret medlem af Advantage Travel Centres ("Advantage") - registreret kontor: 21 Provost Street, London N1 7NH - registreringsnummer 04698963. Advantage er et ABTA- og ATOL-kautioneret selskab RCI Europe og RCI Travel er separate enheder, og RCI Europe leverer ingen form for rejsetjenester og er ikke ansvarlig for produkter og tjenester solgt gennem RCI Travel. Alle bestillinger gennem RCI Travel er underlagt deres bestillingsbetingelser. Ikke alle RCI Travel-produkter er tilgængelige i alle lande.

Ejer du allerede en timeshare?

Hvis du allerede ejer en timeshare hos et af vores tilknyttede feriesteder, kan du få meget mere ud af din timeshare! Tilmeld dig RCI og byt din timeshare til ferier i hele verden.

TILMELD DIG RCI »

Er du allerede RCI-medlem?

Tilmeld dig og få en onlinekonto, så du kan se ferietilgængelighed, administrere dine medlemsfordele og meget mere.

TILMELD DIG »