Hvordan du bliver medlem af RCI

Lorem Ipsum

 

> Ejer du på et feriested, der er tilknyttet RCI Weeks?
> Ejer du på et feriested, der er tilknyttet RCI Points?
> I tvivl om hvad, du ejer?
> Ejer du ikke en timeshare?

 

Ejer du på et feriested, der er tilknyttet RCI Weeks?

 

Hvis du ejer på et tilknyttet RCI-feriested, er det nemt at blive medlem! For at meddele os din interesse i at blive medlem bedes du klikke her eller kontakte os for at få tilsendt en tilmeldingspakke.

 

Når du har udfyldt din tilmeldingsformular, kan du enten scanne de og sende den via e-mail til joinrciuk@rci.com eller sende den med posten til

 

RCI

Loughmahon Technology Park

Skehard Road, Blackrock

Cork

Irland

 

Vi kontakter dig så 14 dage* fra den dato, du udfyldte formularen, for at anmode om betaling og gennemføre dit nye medlemskab.

 

*Du få en periode på 14 dage i tilfælde af, at du skulle ændre din mening.

 

Ejer du på et feriested, der er tilknyttet RCI Points?

 

Hvis du ejer på et feriested, der er tilknyttet RCI Points, og ønsker at blive RCI-medlem, bedes du ringe til dit eget feriested allerede i dag!

 

I tvivl om hvad, du ejer?

 

Den nemmeste måde at finde ud af, om dit feriested er tilknyttet RCI er at tjekke, om det findes i vores katalog over feriesteder på nettet. klikke her eller kontakt os for at finde ud af det!

 

Ejer du ikke en timeshare?

 

RCI's hovedvirksomhed er timeshare-bytte - at hjælpe ejere med at bytte deres ferietid med andre timeshare-ejere på destinationer over hele verden. For at kunne nyde fordelene ved BytteFerier skal du være timeshare-ejer.

 

Timeshare, også kendt som ferieejerskab, giver mulighed for at eje ferieboliger på kvalitetsferiesteder, der typisk tilbyder en række faciliteter, på populære destinationer verden over. I modsætning til typiske pakkeferier, er de fleste timeshare-ferieboliger meget rummelige og har hjemlige faciliteter såsom et fuldt udstyret køkken, en stue, flere soveværelser og mulighed for at vaske tøj, alt sammen i din egen enhed.