Tilmeld dig RCI igen, og nyd godt af 2 års medlemskab for kun 425 DKK/475 NOK.* Derudover vil du modtage 400 DKK/450 NOK i kredit på din RCI-konto!

 

Dette FANTASTISKE tilbud gælder kun i en begrænset periode.

Du får mere ud af dit medlemskab hos os!

Cash Vacation Options

EkstraFerier og ”sidste-minut”-tilbud

Bestil en EkstraFerie, og gem din bytteværdi eller dine point til BytteFerier. ""Sidste minut""-tilbud er EkstraFerier med rabat, hvor rejsedatoerne ligger inden for 45 dage efter din bestilling.

Member-Only RCI Travel Benefits

RCI Travel†

Du har adgang til besparelser på krydstogter, hoteller og ture, samt andre muligheder til din ferie, herunder flyrejser, billeje og billetter til seværdigheder.

Give Vacations

Eksklusive tilbud

Spar penge med regelmæssige bytteværdi- eller pointrabatter for medlemmer, EkstraFerie-tilbud og meget mere!

RCI Platinum

Opgrader til Platinum-medlemskab for at få adgang til en række RCI-booking- og produktprivilegier samt livsstilsfordele og meget mere!

Feriesikring

Ingen forventer at skulle aflyse deres ferie, men uheldige omstændigheder kan gøre det nødvendigt. Tilføj bytteværdi- eller pointbeskyttelse for at sikre din bytteværdi og dine point til senere brug, hvis det skulle blive nødvendigt at aflyse denne ferie, uanset årsag.

Gæstekort

Del RCI-tilknyttede feriesteder med venner og familie. Du bestiller – de rejser. Gælder for BytteFerier, EkstraFerier og ”Sidste-minut”-tilbud.

NYHED! RCI Flexipay

Bestil nu – Betal senere med RCI Flexipay! Vælg blandt et fantastisk udvalg af EkstraFerier fra 2.100 DKK / 2.800 NOK, og betal kun 25 % af prisen på forhånd. Dine resterende betalinger kan deles op i op til 12 rentefri månedlige afdrag, afhængigt af din rejsedato.

NYHED! Autodeponering

Udvalgte ejere af faste uger kan nu nyde godt af autodeponering. Vi deponerer din uge 12 måneder forud for startdatoen hvert år for at sikre, at du får den maksimale deponeringsværdi, så du kan vælge mellem endnu flere ferier!

Vi hjælper dig med at få mest muligt ud dit medlemskab

RCI Weeks

Hjælpebibliotek

Fyldt med vejledninger, videoer og oplysninger. Gør dette til din foretrukne ressource for alt, der har relation til din medlemskonto

RCI-faellesskabet

Kom med i vores onlinefællesskab af medlemmer og rejseentusiaster. Del historier, og bliv inspireret!

Tilmeld dig igen i dag, og spar 1.685 DKK/1.885 NOK!^

Dit tilbud udløber den 4. oktober 2019.

Tilmeld dig igen online nu, eller kontakt os

"Vilkår og betingelser: *Dette tilbud er gældende for almindelige RCI Weeks-medlemmer, hvis medlemskab er udløbet inden for 7 måneder til 2 år fra udløbsdatoen, og som i forvejen ejer en timeshare. 400 DKK/450 NOK i rabat på en RCI-ferie: Rabatten gælder for enten et RCI Weeks-standardbytte eller en EkstraFerie. RCI BytteFerie: Der skal betales byttegebyr, og der kræves RCI-ugedeponering. Underlagt de gældende regler for bytteværdi. EkstraFerier: Der kræves ikke ugedeponering/-bytte. EkstraFerier er kun indkvartering og omfatter ikke rejse eller andre udgifter. RCI forbeholder sig ret til uden varsel at trække tilbuddet tilbage eller forlænge det. ^Den samlede besparelse på 1,685 DKK 1,885 NOK er baseret på 2 x 1 års almindelige medlemskabsgebyrer på 855 DKK/955 NOK minus 425 DKK/475 NOK (velkommen tilbage-tilbud) plus kredit på 400 DKK/450 NOK på RCI-konto. Det kan kun indløses en gang pr. medlemskab. Der tages forbehold for ændringer og ledig kapacitet. Tilbuddet gælder fra 25-09-2019 til 04-10-2019. Medlemskabets standardvilkår er gældende, læs mere på RCI.com. †RCI Travel drives af ICE Europe Ltd (ICE) under virksomhedsnavnet Our Holiday Centre. ICE bruger navnet RCI Travel på licens fra RCI Europe.  RCI Europe er en separat enhed, leverer ingen form for rejsetjenester og er ikke ansvarlig for produkter og tjenester solgt gennem RCI Travel. ICE er et ABTA-kautioneret selskab. Registreret kontor: The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, England, UB8 1EX. Registreringsnummer 3793995. Alle bestillinger gennem RCI Travel er underlagt deres bestillingsbetingelser.  Ikke alle RCI Travel-produkter er tilgængelige i alle lande."