Hvad gør vi for dig?

 

Med mere end 40 års erfaring i bagagen er vi vant til at udvikle os for at imødekomme rejsebranchens skiftende krav. Og selvom Covid-19 er en uvelkommen gæst, er vi fast besluttede på ikke at lade den spolere din ferieglæde.

Vi former vores rejsenetværk, så det passer til vores evigt foranderlige verden – og vi arbejder hårdere end nogensinde før på at sikre, at du får en fantastisk og sikker ferie på vores tilknyttede feriesteder over hele verden.

Klik på de enkelte felter for at få mere at vide om, hvordan vi står klar til at hjælpe dig med at booke, ændre og nyde din ferie på den måde, der passer dig bedst.

Vi giver dig mere fleksibilitet
Hjælp til eksisterende bookinger
Vi er klar til at hjælpe
Vi sørger for, at du ikke går glip af noget
Mere tilgængelighed end nogensinde før
Vi arbejder tæt sammen med vores feriesteder

Med RCI har du kontrol over dit ferieophold

Dette er virkelig et godt tidspunkt til at benytte sig af timeshare-indkvartering! På vores tilknyttede feriesteder har vi mange lejligheder, der er udstyret med køkken, og det betyder, at du selv kan lave mad til din familie. I bliver selvforsynende og behøver ikke at udforske lokale restauranter, hvis I ikke er trygge ved det. Din ugentlige indkøbstur til den nærmeste by bliver til en kulinarisk oplevelse, hvor du er på en mission for at købe lokale delikatesser, som du kan tilberede, når du har lyst.

Vores rejseguider har masser af idéer, der kan hjælpe dig med at navigere rundt i området som en professionel. Man ved aldrig, hvilke skønne oplevelser og venlige lokale du kan finde, når du er din egen turguide!

Hvad siger vores medlemmer?

Vi er her for dig!

RCI.com

RCI.com

Vi har åbent online døgnet rundt alle ugens dage, så du kan søge, booke og administrere dine rejser, når du vil. Men afbestil ikke online – kontakt os for at sikre, at du får den bedste løsning.

Ferieguider

FERIEGUIDER

Ring til vores lokalkendte guider for at få hjælp og vejledning. Klik videre for at se numre og åbningstider.

* Vilkår og betingelser for udvidet beskyttelse kan læses her

^ Det er feriestedets ansvar at give gæsterne de seneste oplysninger om de faciliteter, der er tilgængelige på dine reservationsdatoer, samt at træffe de relevante sundheds- og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på stedet. RCI kan ikke påtage sig ansvar for oplysninger, der gives eller udelades af et feriested, eller som omhandler de sundheds- og sikkerhedsmæssige foranstaltninger på et feriested.

† RCI Travel drives/repræsenteres af Contemporary Travel Solutions Ltd, virksomhedsnummer 06664958, som har hovedkontor på adressen Building 4, Manchester Green, 337 Styal Road, Manchester M22 5LG. Contemporary Travel Solutions Ltd sælger pakkerejser inkl. fly under ATOL-nummer 11285 og er medlem af ABTA med nummeret P6913. Hvis du køber individuelle rejseløsninger som f.eks. kun overnatning, gælder denne beskyttelse ikke. Alle bestillinger gennem RCI Travel er underlagt deres bestillingsbetingelser. Contemporary Travel Solutions bruger brandnavnet RCI Travel på licens fra RCI Europe. RCI Europe og RCI Travel er separate enheder. RCI Europe leverer ingen form for rejsetjenester og er ikke ansvarlig for produkter eller tjenester, der sælges af RCI Travel eller tilbydes heri. Ikke alle RCI Travel-produkter er tilgængelige i alle lande. Copyright i Storbritannien © 2019 RCI Travel. Alle rettigheder forbeholdes.