RCI tagságunknak köszönhetően a világ számos helyére eljutottunk az évek során. Szenvedélyünk az utazás

Nina Shah, RCI tag

 

Mit nyújt Önnek az RCI tagság?

RCI Weeks

RCI Weeks

Ha olyan üdülési élményt keres, amely lehetővé teszi, hogy számos üdülőhely közül válasszon világszerte, és névleges díjért kiváló minőségű szállásokat vegyen igénybe, deponálhatja az üdülési tulajdonjoga alapján járó heteket csereüdülési bankunkba, és cserébe lefoglalhatja egy másik tag üdülési hetét.

Amikor deponálja üdülési tulajdonjogához tartozó hetét, hozzárendelünk egy csereértéket. Annyi csereüdülést foglalhat, amelyet csereértéke lehetővé tesz, a tulajdonosi hetének kezdő időpontjától számított két éven belül. Előfordulhat, hogy csereértéke több csereüdülés foglalására is elegendő lesz, különösen akkor, ha igénybe veszi rendszeres kedvezményeinket.

RCI WEEKS – TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
RCI Points

RCI Points

Az RCI Points család tagjaként rugalmas módon cserélheti ki üdülési jogát a világ különböző pontjain található RCI üdülőkben tölthető üdülésre. Üdülési tulajdonjogához pontértéket rendelünk hozzá számos tényező alapján, ilyenek például a következők: az ingatlan mérete, az Ön tulajdonosi időpontjai, az üdülő besorolása a tagok minőséggel kapcsolatos visszajelzései alapján, valamint az üdülő kereslete és kínálata.

Használja pontjait csereüdülések és RCI Points Partner termékek foglalására, többek közt európai városlátogatásokra (repülőjegyekkel és szállodával), autóbérlésre, hotelszobák foglalására és belépőjegyek vásárlására. Takarítson meg Last minute Points foglalási kedvezményeinkkel és havi Points ajánlatainkkal, valamint béreljen, hosszabbítson meg, kölcsönözzön vagy tartson meg pontokat, hogy még több RCI csereüdülési lehetőséggel rendelkezzen.

RCI POINTS – TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Plusz üdülések és last minute ajánlatok

Plusz üdülések és last minute ajánlatok

Foglaljon egy bérelt „Plusz üdülést”, és tartsa meg csereértékét és pontjait RCI csereüdülésekre. Az árak €269-től kezdődnek, és a szállásra vonatkoznak, nem személyenként értendők.

Takarítson meg még többet, amikor bérelt Last minute ajánlatainkkal a foglalást követő 45 napon belül utazik.

Az év során rendszeresek a Pusz üdülésekre vonatkozó kedvezmények, csak úgy, mint a híres „Foglaljon le egy üdülést, és a másodikat ingyen kapja” akciónk, így még több lehetősége van velünk üdülni!

PLUSZ ÜDÜLÉSEK ÉS LAST MINUTE AJÁNLATOK – TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Használja ki az RCI Platinum tagság előnyeit

Használja ki az RCI Platinum tagság előnyeit

Tagjaink RCI Platinum tagságra válthatnak, ami azt jelenti, hogy éves díj fejében a tényleges ár töredékéért juthatnak hozzá számos RCI termékhez és életmóddal kapcsolatos ajánlathoz!

Az RCI Platinum tagok kihasználhatják az elsőbbségi hozzáférést a legkeresettebb úti célok üdülőihez, illetve ingyenesen nagyobb lakóegységre válthatnak, és még sok minden mást is igénybe vehetnek. Platinum jóváírásokat szerezhet egyes tranzakciók után, például Plusz üdülések foglalásakor vagy RCI vendégigazolványok vásárlásakor. Az RCI Platinum jóváírásokat az RCI számlán írjuk jóvá, és azokat későbbi tranzakciókhoz használhatja fel. Emellett számos kedvezmény áll rendelkezésére, amelyeket otthonában és üdülésekor is élvezhet.

RCI PLATINUM – TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Vendégigazolványok

Vendégigazolványok

Ossza meg RCI tagságát barátaival és családtagjaival a Vendégigazolvány segítségével. Foglalja le üdülését, majd fizetéskor adja hozzá a vendégigazolványt.

Üdülési védelem

Üdülési védelem

Biztosítsa csereértékét vagy pontjait, amennyiben bármilyen okból kifolyólag le kellene mondania az üdülését. Fizetéskor adja hozzá egy névleges díjért, így nem veszít semmit, ha megváltoznak a körülményei.

RCI Travel† és Üdülési „extrák”

RCI Travel† és Üdülési „extrák”

Valósítsa meg álmai üdülését! Foglaljon az RCI Travel†-nél és partnereinknél kirándulásokat, belépőjegyeket, autóbérlést és reptéri szállodákat, továbbá foglaljon repülőjegyeket vezető légitársaságoknál.

Endless Vacation magazin

Endless Vacation magazin

Utazzon el messzire exkluzív tagsági magazinunk, az Endless Vacation segítségével. Az Endless Vacation magazin évente kétszer jelenik meg, és számos úti célt, tippet, tagsági történetet és ajánlatot tartalmaz.

OLVASSA EL A LEGÚJABB SZÁMOT Open in a new Window

†Az RCI Travel a márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja, a vállalatot az ICE Europe Limited üzemelteti, és annak szolgáltatásait a Contemporary Travel Solutions nyújtja, amely az Advantage Travel Centres („Advantage”) akkreditált szervezeti tagja – bejegyzett  székhely: 21 Provost Street, London N1 7NH, cégjegyzékszám: 04698963. Az Advantage ABTA és ATOL biztosítással rendelkezik. Az RCI Europe az Advantage vállalattól független jogi személy, nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek.  Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban.

Már rendelkezik üdülési joggal?

Ha már van üdülési joga valamely partnerüdülőnkben, hozzon ki még többet timeshare tulajdonjogából! Csatlakozzon az RCI-hez, és cserélje timeshare jogát üdülésekre világszerte.

CSATLAKOZZON AZ RCI-HEZ »

Már RCI tag?

Regisztrálja online fiókját, ahol megtekintheti az üdülések elérhetőségét, kezelheti tagsági előnyeit, és sok minden mást.

REGISZTRÁLJON »