Hogyan csatlakozhatok az RCI-hez

Lorem Ipsum

 

> RCI Weeks partnerüdülőben van tulajdonjoga?
> RCI Points partnerüdülőben van tulajdonjoga?
> Nem tudja, milyen tulajdonjoggal rendelkezik?
> Nincs üdülési tulajdonjoga?

RCI Weeks partnerüdülőben van tulajdonjoga?

 

Ha RCI partnerüdülőben van tulajdonjoga, a csatlakozás egyszerű! A regisztrációs kérelemhez kattintson ide, vagy keressen minket a saját beíratási csomag beszerzéséhez.

 

Miután kitöltötte a saját beíratási űrlapot, szkennelje be, majd küldje el nekünk e-mailben a joinrciuk@rci.com címre, vagy küldje el postán az alábbi címre:

 

RCI

Loughmahon Technology Park

Skehard Road, Blackrock

Cork

Írország

 

Ezt követően, a kitöltéstől számított 14 napon* belül felvesszük Önnek a kapcsolatot a fizetési folyamat befejezéséhez és az új tagság létrehozásához.

 

*A 14 napos türelmi időszak során bármikor meggondolhatja magát.

RCI Points partnerüdülőben van tulajdonjoga?

 

Ha RCI Points partnerüdülőben van tulajdonjoga, és Ön RCI tag szeretne lenni, akkor hívja a saját üdülőjét még ma!

Nem tudja, milyen tulajdonjoggal rendelkezik?

 

A legegyszerűbb módon úgy döntheti el, hogy az üdülője RCI partnerüdülő-e vagy sem, ha ellenőrzi, hogy az adott üdülő szerepel-e az online üdülőkatalógusunkban. Kattintson ide, vagy keressen minket!

Nincs üdülési tulajdonjoga?


Az RCI fő tevékenysége az üdülési jogok cseréje – vagyis segítünk a tulajdonosoknak, hogy elcseréljék saját üdülési jogaikat más tulajdonosokkal a világ különböző úti céljaiban. A csereüdülések előnyeinek kihasználásához üdülési joggal kell rendelkeznie.

 

A timeshare vagy más néven üdülési jog lehetőséget biztosít arra, hogy Ön minőségi üdülőkben szerezzen tulajdonjogot, amelyhez általában számos egyéb szolgáltatás is jár a világ népszerű úti céljaiban. A tipikus szervezett társasutazásokkal szemben a legtöbb timeshare üdülő saját lakóegységben kínál tágas szállást, illetve otthonos szolgáltatást, többek között teljesen felszerelt konyhát, nappalit, több hálószobát és mosodai szolgáltatásokat.