Csatlakozzon újra az RCI-hez, és részesüljön 2 éves tagságban csupán 49 €-ért.* RÁADÁSUL 50 € ingyenes jóváírást kaphat RCI számlájára!

 

Ez a FANTASZTIKUS ajánlat csak korlátozott ideig érhető el.

Nálunk még többet kap tagságáért!

Cash Vacation Options

Plusz üdülések és last minute ajánlatok

Foglaljon egy Plusz üdülést, és tartsa meg csereértékét vagy pontjait a csereüdülésekre. A last minute ajánlatok plusz üdülések, amelyek esetében az utazás dátuma a foglalást követő 45 napon belül esik.

Member-Only RCI Travel Benefits

RCI Travel†

Tagsága hajókörutak, hotelszobák, kedvezményes utazások és üdülési „extrák”, például repülőutak, autóbérlés és belépőjegyek elérését biztosítja az Ön számára.

Give Vacations

Exkluzív ajánlatok

Takarítson meg rendszeres csereérték vagy pont kedvezményeinkkel, plusz üdülés ajánlatainkkal és sok minden mással!

RCI Platinum

Váltson prémium tagságunkra, és férjen hozzá számos RCI foglalási és termékekkel kapcsolatos ajánlatunkhoz, életmóddal kapcsolatos előnyeinkhez és sok minden máshoz!

Üdülési védelem

Senki nem tervezi lemondani az üdülését, de váratlan okokból kifolyólag ez mégis megtörténhet. A Csereérték- vagy Pontvédelem megvédi csereértékét és pontjait a jövőbeni használatra, amennyiben bármilyen okból kifolyólag le kellene mondania ezt az üdülést.

Vendégigazolványok

Ossza meg az RCI partnerüdülőkben való üdülés élményét családjával és barátaival. Ön lefoglalja, ők utaznak. Csereüdülések, Plusz üdülések és Last minute ajánlatok esetében is elérhető.

ÚJ! RCI Flexipay

Foglaljon most – fizessen később az RCI Flexipaynek köszönhetően! Válasszon a már 300 € értéktől elérhető Plusz üdülések rendkívüli kínálatából, és fizesse ki előre csak 25%-át! A fennmaradó tartozást az utazás dátumától függően akár 12 havi kamatmentes részletekben egyenlítheti ki.

ÚJ! Automatikus deponálás

A rögzített időbeosztású hetekkel rendelkező válogatott utazók most igénybe vehetik az automatikus deponálást. Az RCI minden évben deponálja hetét annak kezdő időpontjától számított 12 hónappal korábban, így biztosítva, hogy hetéért a maximális deponálási csereértéket kapja meg. Ez azt jelenti, hogy még több üdülésből választhat majd!

Segítünk Önnek a legtöbbet kihozni az általunk nyújtott lehetőségekből

RCI Weeks

Súgókönyvtár

Itt megtalálja útmutatóinkat, videóinkat és minden elérhető információt. Legyen ez az első, amit ellenőriz, ha bármire kíváncsi tagsági fiókjával kapcsolatban!

RCI kozosseg

Csatlakozzon tagjainkból és az üdülés szerelmeseiből álló online közösségünkhöz. Ossza meg történetét, és inspirálódjon.

Kapcsolat

Hívja tapasztalt tanácsadóinkat, ha segítségre és útmutatásra van szüksége. Kattintson ide a telefonszámokért és a nyitvatartásért.

Csatlakozzon újra még ma, és takarítson meg 199 €-t!^

Az ajánlat 2019. október 4-én véget ér.

Csatlakozzon újra most online, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot

Feltételek: *Az ajánlat normál RCI Weeks tagokra vonatkozik, akiknek a tagsága több mint 7 hónapja és kevesebb mint 2 éve járt le, és jelenleg Timeshare Interest-tel rendelkeznek. 50 € kedvezmény egy RCI üdülésből: a kedvezmény normál RCI Weeks cserére vagy Plusz üdülésre vonatkozik. RCI csereüdülés: cseredíj fizetendő és RCI hét deponálása szükséges. A normál csereértékre vonatkozó szabályok érvényesek. Plusz üdülések: Nincs szükség hét deponálására vagy cseréjére. Az üdülések csak a szállást tartalmazzák, az utazást és az egyéb kiadásokat nem. Az RCI-nél fenntartjuk a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül visszavonjuk vagy meghosszabbítsuk ezen ajánlatot. ^A teljes 199 € értékű megtakarítás alapjául 2x1 év 99 € értékű normál tagsági díja, mínusz 49 € (újracsatlakozási ajánlat) és a plusz 50 € RCI számlára történő jóváírás szolgál. Az ajánlat tagságonként csak egyszer vehető igénybe. Az ajánlat a szabad kapacitások erejéig érvényes, és bármikor megváltozhat. Az ajánlat 2019. szeptember 25-től 2019. október 4-ig érvényes. A normál tagsági feltételek érvényesek. A részletekért látogassa meg az RCI.com oldalt. Az †RCI Travel üzemeltetője az ICE Europe Ltd (ICE) (kereskedelmi név: Our Holiday Centre). Az ICE az RCI Travel nevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja.  Az RCI Europe egy független jogi személy, nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Az ICE ABTA biztosítással rendelkezik. Bejegyzett székhely: The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Anglia, UB8 1EX. Cégjegyzékszám: 3793995. Az RCI Travel vállalatnál kezdeményezett összes foglalásra annak saját foglalási feltételei érvényesek.  Nem minden RCI Travel termék érhető el minden országban.